Martijn Fischer, Daniël Boissevain en Huub Smit spelen de hoofdrollen in de nieuwe bioscoopfilm Mannen van Mars. In deze comedy worden drie vrienden op buitengewoon herkenbare wijze geconfronteerd met het feit dat ze echt geen 18 meer zijn. Zijn mannen daarin nu echt zo anders dan vrouwen? De opnames zijn vorige week van start gegaan en de film komt in maart 2018 in de bioscoop.

De regie van Mannen van Mars is in handen van Hans Somers. De film wordt geproduceerd door Nijenhuis & Co en uitgebracht door Entertainment One Benelux. Samen waren zij eerder al verantwoordelijk voor de bioscoophits Rokjesdag en Onze Jongens.
Naast Martijn Fischer, Daniël Boissevain en Huub Smit zijn in Mannen van Mars o.a. rollen weggelegd voor Jennifer Hoffman, Eva van de Wijdeven, Cynthia Abma, Holly Mae Brood, Frederik Brom en Tarikh Janssen.

Over de film
Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet? Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met  nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

©Mischa Schoenmaker