Vandaag is de teaser trailer gelanceerd van de animatiefilm Early Man; de nieuwe animatiefilm van de makers van Wallace and Gromit, Chicken Run en Shaun the Sheep. Viervoudig Academy Award winnaar regisseur Nick Park en Aardman Animation slaan voor deze prehistorische comedy opnieuw de handen ineen. Early Man neemt de kijkers mee op een buitengewoon spannend en nieuw avontuur samen met een onvergetelijke ‘stam’ holbewoners.
 
Bekijk hier de teaser trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZcDVlL1EUnk 
 
Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij hun hele stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de meest grappige en unieke karakters.
Early Man wordt momenteel opgenomen in Bristol en gaat begin 2018 in première. Filmdistributeur Entertainment One Benelux brengt de film uit in Nederland en België. Zowel de originele versie (met ondertiteling) als een versie met Nederlandse stemmencast zullen in de bioscopen te zien zijn.